De Guzzi heeft een naam

Nu trekken de Guzzi en ik al een tijdje met elkaar op. In die tijd hebben we het een en ander samen beleefd. De Guzzi heeft zich eigenlijk steeds een aangename reisgenoot getoond. De Guzzi klinkt dan misschien wat abstract om over zo’n te spreken. Dus werd het tijd voor een eigen naam. Na ampele overweging heb ik gekozen voor Blauwe Engel. Dat blauwe past qua kleur wel bij de Guzzi. De naam zelf roept ook iets op van tijden van weleer. Dat past wel bij de stijl van het de Guzzi. Dat engelachtige – hij of zij – mag je zelf invullen.

8 antwoorden op “De Guzzi heeft een naam”

  1. En ook een beroemde film: Der blaue Engel met Marlene Dietrich. Die naam brengt vast en zeker een goed gesternte met zich mee!

  2. Mijn brommer een naam geven, daar heb Ik (nog/nooit) over nagedacht. Guzzi rijders weten wel hoe ze dit type BMW noemen, kan ik me voorstellen, deze uitvoering is ook al veel langer op de markt. Het blijft gewoon mijn brommer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *