Het weer is er goed voor

Het kriebelt al een tijdje, ik wil weer op pad met de Guzzi. Maar de afgelopen weken werd ik nogal bezig gehouden met andere zaken. Zoals het er nu uit ziet gaat dat nog wel een tijdje door. Omdat het weer er nu goed voor is ga ik gewoon op pad. Lekker een frisse neus halen, even mijn hoofd leeg maken. Voor vandaag heb ik een route gepland dicht langs de randen van Goere-Overflakkee. De polder achter de dijken is vlak maar biedt toch een heel gevarieerd landschap. Het een afwisseling van dijken, landbouwakkers, natuur- en recreatiegebieden, dorpjes, kleine en grote wegen, slootjes, vaarten en haventjes. Ik houd van dat landschap. Ik heb uitgebreid de tijd genomen en veel foto’s gemaakt. Het is heerlijk om er met de Guzzi te rijden. Per saldo hebben we maar de helft van mijn geplande route gereden. Maar wel heerlijk genoten. Dus . . . “wordt vervolgd”.

Eén antwoord op “Het weer is er goed voor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *