8 antwoorden op “Nog een rondje Goeree-Overflakkee”

  1. Vers gepubliceerd, maar wanneer gereden? Na de beurs? Er waren een [aar mooie dagen.
    Ik zal (proberen) er een voorbeeld aan te nemen. Wil nog altijd naar een hunebed.

    1. Zeker. Ik kijk mijn ogen uit door heel ons land. En dan te bedenken dat ik vroeger geen kei was in aardrijkskunde. Misschien wil er een of andere beleidsambtenaar wat van vinden voor het onderwijs.

    1. Tja, mijn aardrijkskundige vaardigheden dus. Onderweg ben ik geweest in de haven van: Ooltgensplaat, Herkingen en Bruinisse. Dat lees ik dan nu op de kaart. Had ik maar die toren beklommen dan was die kennis vast beter blijven klijven.

    1. Absoluut, die fietsers boffen maar met zo’n dijkbeheerder. Het zag er wel heel aantrekkelijk uit. Misschien moesten we er maar binnenkort samen toch eens een sprintje op de motorfiets tegenaan zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *