Oei, we hebben het gedaan, wel twee keer

Nee, dit wordt geen ranzig bericht over wat mensen in een zuchtige bui zoal bedrijven. Germaine en ik hebben twee fijne zonen, Christiaan en Daniël. Ze zijn beiden op heel natuurlijke en frisse wijze ontstaan en verrijken al zo’n 26 jaar ons leven.

Waar het om gaat is dit: Heel wat jaren geleden legden Germaine en ik behoorlijke afstanden af op mijn toenmalige motoren. We zijn onder andere twee keer naar Griekenland heen en terug gereden. Leuke avonturen waren dat. We denken met veel plezier daaraan terug. Het is de nu vraag of Germaine weer net zo enthousiast kan zijn voor een ritje op de motor.

Nou we hebben het gedaan hoor. Zondagmiddag zijn we op de motor op bezoek gegaan bij mijn oudste zus en zwager. En we zijn weer op de motor teruggereden. Twee hele ritten dus, van wel zo’n 10 km. Germaine moest er weer even aan wennen, maar ze heeft er wel van genoten. Na afloop heeft ze even snel wat plaatjes geschoten.

8 antwoorden op “Oei, we hebben het gedaan, wel twee keer”

  1. Hoe zeggen ze dat ook alweer… oude liefde roest niet?
    Het was grappug om jullie weer samen op een motor te zien na zoveel jaar!
    Dat jullie nog maar heel veel mooie tochten mogen maken!

  2. Hé dat is verrassend, ik ken maar weinig familie die motorrijden en die er erg van genieten. Hier dus nog zo een, verkocht aan boxer motoren: 1100RT, 1150RT, 1200RT en nu helemaal in love met 1200GS Adventure. En ja, ik heb het over BMW. Mocht je ooit in de buurt zijn of verkennen zitten om gezelschap? Laat het me weten. Veel veilige kilometers samen!
    Neefje uit Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *